filmset3

SEEANDHEAR VIDEO

- SeeandHear video / kleinschalige video-producten, camerawerkzaamheden, (re-)productiewerkzaamheden, montage, editing tot eindproducten.
De werkzaamheden varieren van eenvoudige kopieeropdrachten tot het verzorgen van integrale (korte) filmproducties.
Eindproducten worden op HD –kwaliteit (High Definition) gemaakt. Het accent van de opdrachten en producties ligt op het bedienen van particulieren en (kleine) bedrijven.

PRIJZEN / TARIEVEN
Op aanvraag en afhankelijk van uw specificaties kan een offerte worden opgemaakt. Daarnaast is inleen op uurbasis mogelijk. Het uurtarief is afhankelijk van de aard van de werkzaamheden en varieert van € 40,- tot € 65,- exclusief BTW.

Hamer Forz Promo
Hamer Forz Promo
Korte film waarin Hamer betonindustrie haar nieuwe product Forz promoot. Forz is een milieuvriendelijk product waarbij in de productie optimaal gebruik wordt gemaakt van huishoudelijk en ander afval waarbij bijna 75 % wordt gerecycled in deze bestratingssteen.
Bosnian Connection trailer
Bosnian Connection trailer
In 2006 maakte het Colourful City Koor een toernee door Bosnie. Deze documentaire geeft een verslag hiervan en registreert ook de bijzondere ervaring van het koor bij het bezoek aan de begraafplaats in Potocari (Srebenica) waar ieder jaar de teruggevonden stoffelijke overschotten van de massamoord i...
Stella starlight trailer
Stella starlight trailer
Trailer van een documentaire over de opkomst en ondergang van de roemruchte Nijmeegse Stella Kelders in de jaren '60. De Stella Kelders waren een broeinest van jazz- en beatmuziek. Prominente nationale en internationale jazzmusici traden hier op zoals Chet Baker, Kenny Clarke, Ben Webster. Vanaf...